Om oss

Agder Dyreklinikk drives av Solvejg Knagenhjelm og Camilla H. Lilleholt. Vi er begge utdannete veterinærer fra Norges Veterinærhøyskole (NVH). I november 2014 ansatte vi også veterinær Hanna Liseter Hassel også utdannet ved NVH. Hundemassør/akupunktør Maylin Gabrielsen jobber fast hos oss i klinikken som assistent,  og kan ta imot pasienter til akupunktur og massasje ved klinikken.

1.August 2011 åpnet vi dørene på Agder Dyreklinikk på Myrene like utenfor Arendal sentrum. Klinikken ligger i en flott nyoppusset sveitservilla som tidligere huset Folkeuniversitetet.

Solvejg Knagenhjelm og Camilla Lilleholt

Kunderelasjon
Her hos oss legger vi stor vekt på relasjonen mellom oss og dyreeierne som kommer hit med dyra sine.  Den som passer og ser dyret til daglig sitter på verdifull informasjon vi trenger for å ta best mulig hånd om dyret og dets helse. Sett derfor av litt tid til å prate med oss om problemet med ditt dyr.


Drop inn eller timebestilling?

Hvis du er i tvil, ring oss: 376 99 999

Enkle prosedyrer og inngrep vil vi ofte forsøke å ta hånd om i drop-in tidene. Eksempler på slike prosedyrer kan være årlige vaksinasjoner, kloklipp, bitt-sår og andre mindre polikliniske konsultasjoner. Dersom det er snakk om kirurgi eller tyngere utredninger setter vi pris på å få låne dyret til oppstalling hos oss. På den måten kan vi lettere sikre arbeidet vårt faglig, og ha bedre kontroll på dyrets tilstand, for eksempel under oppvåkning etter anestesi.

Vi har flere adskilte rom som nyttes til oppstalling, og tar hensyn til dyrenes egenart når de er hos oss. Vi etterstreber å unngå at hund og katt, eller katt og kanin står oppstallet i nærheten av hverandre. Det enkelte dyrets gemytt vil også bli tatt hensyn til ved oppstalling.

Vi setter pris på tilbakemeldinger fra deg som dyre-eier og kunde. Det er hyggelig og ikke minst lærerikt å få tilbakemeldinger om hvordan ditt dyr har det etter besøk hos oss.

Hjertlig velkommen til Agder Dyreklinikk!

Nedenfor er CV’en til oss som jobber ved Agder Dyreklinikk.
Vi legger vekt på å stadig etterutdanne oss, slik at vi kan yte våre pasienter god og oppdatert behandling.

CV Solvejg

CV Camilla

CV Hanna